Feb 14, 2010

seharian di kuala selangor

semua sebab laptop ni aku kena pegi kuala selangor!

aku kena formatkan laptop ni..die dah jadi lembap
nk bukak mozilla pun xboleh

aku pun call la kabel aku kat kuala slangor
cewah
kawan baik aku dari kolej dulu..
makan same2, main same2, tido pn same2
pok li namenye

disebabkan die lepasan kos komputer,
dia teramatlah terer bab2 format memformat ni,
lagi2 bile dah keje gov,
lagilah bertambah2 terer die..

pukul 10.30 pagi aku anta msg kat die,
'lee, aku nk gerak dah ni'

die bls,
'ok, aku tunggu'

aku ni anta je msg, tp dok umah lagi,
pukul 11 baru gerak. hahah!
jalan lak jam, hari raya cina pun jam ke?!
aku tgk pemandu semua org melayu..patutlah jam
disebabkan dah lambat, mau tak lambat..12.30 xsampai2 lg
td buat 1st time aku pecut 120km/j guna kancil tu..
gegar gak la stereng kancil tu

sampai2 je aku terus bagi die laptop, suruh die buat apa yg patut
nasib baik dapat slamatkan lg..fuh!
sambil die buang virus2 benci dlm laptop ni,
kitorang pun sembang2 hal2 masa kat kolej dulu..
mcm mane kitorang kenal..
sampai la skrg..
cite gosip2 terbaru(ingat ppuan je ke suka bergosip)

xsangka aku dgn die dah berkawan 4 thn lebih

petang lak aku dgn pok li kua pegi makan kat seri kampung
dgn 2 org setan yg tak asing lg iaitu din n dobi

*jumlah setan terkumpul = 4 org(termasuk aku)

pegi round2 kuala naik peti ais bergerak ni


peti ais bergerak din ni mmg best!

lepas tu kami pegi pantai jeram


pantai jeram = tak berapa best, sesak!

setan2, dari kiri : din, dobi, pok li

puas aku dpt lepak2, sembang2, gelak ketawa
walaupun xcukup bilangan setan2 (selalu ada7 org)
tapi kami masih enjoy!


kawan masa senang, senang dicari
kawan masa susah, amatlah susah dicari


sekian dari saya, sehari di kuala selangor


3 comments:

alinac lover said...

HUHU..interesting lorh..

mcm gtu ek rupa kuala selangor..

have a nice day

don't be EVIL.. ;P

NARDtheNERD said...

xpenah naek peti ais tu lagi...teehehehee~

Nadia Yuna said...

peti ais? uhuh. unik betol nama =D

Post a Comment