Mar 16, 2010

aktiviti waktu cuti

berikut adalah benda-benda yang aku buat (terpaksa buat)
time-time cuti ni..
*klik gambar untuk kepuasan yang mengagumkan*


benda yang paling aku tak boleh miss walaupun 1 hari
benda ni la yang menghantui hidup aku sejak tahun 2006
dari zaman kolej, time kerja sampai la ke poli asik mengadap benda ni
yang terbaru ni aku kena siapkan projek 2, 3
kena reka travel lodge
gambar kat atas adalah sebahagian dari proses kerja
dah siap nanti aku akan tunjuk
haha~


ha..ni pun satu kemestian
kadang-kadang aku dah bertekad tak mau buka
tapi tangan ni dok gatal-gatal tekan facebook.com
lepas tu login
bukan salah aku, salah tangan ni



ni pun satu kemestian
tanpa 4shared, aku akan mati keboringan
sini lah sumber untuk aku dapatkan lagu-lagu baru
dan yang penting, ianya PERCUMA!



ni web faveret aku
sini lah sumber-sumber untuk mengenang kembali kenangan lama
aku dapat upload komik kesukaan aku masa tahun 1994-1995
lama tu!
komik tu tak lain tak bukan adalah 'alam perwira'
haha~
kalau nak tau pegi kat projekpendekarlaut.blogspot.com

5 comments:

~0~ said...

alam perwira klasik tue...hahhaha


arkitek la nie ek

tkah. said...

wuhuuu.

(:

ahmad fais ishak said...

student architecture..mcm ni la rutin harian..
hehe~

* mEsSy * said...

tudddiiaaa.. penin deh tgok.. tapy good job!! ailyke!!

:)

SuRayA^i. said...

alam perwira tu sy stakat tgk kulit die je slalu..bc x penah =D

Post a Comment