Jan 4, 2010

kerinduan pada heath ledger terubat jua

tajuk tu dengar macam gay
haha~

tapi aku bukan gay!

alkisahnya macam ni..

disebabkan boring duduk rumah,

pukul 3 tadi aku keluar berjalan2 kat IOI Mall
dengan tujuan nak tengok last movie heath ledger
sebelum dia mati yang bertajuk
'The Imaginarium of Doctor Parnassus'


movie yang agak mengecewakan..
tapi lakonan heath ledger tetap best!
cuma jalan cerita yang boring
aku siap menguap 37 kali
dah la ada 6 orang je yang tengok
campur dengan pekerja cinema tu


tiba2 lak aku rindukan
masa dia jadi Joker
ceh!



9 comments:

missiesya said...

xleh belah..6 org je?haha
cta 2 meng agak2 nya kn kna limit penonton 10 org ke bwh je hehe

FarhanaDr said...

Hohohoho.. Suke heath ledger gak.. Kasanova tu kan? Hehehe.. ;p

panggiL guA siv. said...

gua suka giler time die jadi joker.
cool giler duh!


sedey die mati.
gua jadi balu.
cis

oranglidi said...

trimas weh sudi singgah blog wa. hehe.

a.n.n.e said...

siyes tak best ke? baru plan nak tgk

humaira balkiss said...

ecceh
dah terang2 ngaku movie tu agak mengecewakan
tpi sempat lagi bubuh ayat yg msh nk puji lakonan artis kesayanagn dye tuh
haha
;D

movie yang agak mengecewakan..
tapi lakonan heath ledger tetap best!

best ekh?mau tngok lah
;)

ahmad fais ishak said...

alamak..kantoi
aktor kesayangan!
hahah!

.millalara. said...

heath ledger.. ohhh..
gila suka time dia nyanyi cant tk my eys off u dlm crita 10 things i hate bout u.. daku kecairan!!! ohhh~

Rowena Chasez said...

ooowhhhh...
heath ledger..
so sad to hear that he died in his young age..
dh laa ensem!
heh!

Post a Comment