Jan 1, 2010

happy new yeah!

happy new year la..
haha~

so..time ni la azam akan btukar ganti..

azam yg xtercapai akan direnew balik dgn melipat kali gandakan
usaha utk merealisasikan azam tersebut

apa azam korang?

aku pun ada beberapa azam/target gak utk tahun ni!
ingat korang je ke yg ada

1. aku nak membahagiakan orang2 yg tersayang. cthnya: ibu bapa, kekasih
2. nak lebih komited dengan kerja (azam tahun lepas yg hampir menjadi, tp last2 xjadi)
3. belajar sungguh2 (azam wajib bagi setiap student)
4. kurangkan gula, kurangkan makan! (aku makin gemok!)
5. perbanyakkan rehat, tidur awal
6. kurangkan makan fast food (kecuali klu ibu abah blanje. haha!)
7. nak berjoging lebih kerap, sit up-20x sehari
8. jadi kaki bodek lect dgn lebih berkesan (sem lepas kurang bkesan)
9. menambah ramai kawan2, xkira ppuan atau laki2
10. nk membuktikan kat ibu yg xsemestinye bcinta time blaja menjejaskan pelajaran


ada lg beberapa..tp aku rasa personal privacy la..bia aku je tau..
sbb ade bkaitan dgn dendam kesumat ckit
haha~

HAPPY NEW YEAR!

semoga tahun baru ni akan melahirkan ahmad fais yg baru, berkualiti
serta berdaya saing

4 comments:

Farhana said...

Hoho. Banyak tu.. Semoga terlaksana hokeyyy ahmad fais.. Chaiyokk..

~ er.. tapi kaki bodek tu.. adehhh.. ;p

GhOsToNe said...

smga azam thun baru trcapai!

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

selamat thun baru...

.millalara. said...

may everythin goes smooth untuk kamu ;)

Post a Comment