Dec 30, 2009

aku xpnah rasa segembira ni!

aku bangun tido tadi dgn hati yg xkeruan

bangun2 aku terus mandi, nak dpt berkat la kononnye
tepat pukul 9, aku pun bukak la laman web poli...

n ni resultnye...



*klik gambar utk kepuasan yg mengagumkan*

haha! aku terus senyum lebar kat dpn laptop ni,
5 saat lepas senyum, aku menjerit2 panggil nama ibu
tunjuk kat die result ni..

syukur2..nak2 membe aku call die tanye lect pointer aku paling tinggi dlm kelas
aku target 2.8 je..skali tgk 3.7!
sgala penat lelah aku rasa terbayar skrg
penah sehari aku xtido sbb buat design
aku rasa puas skrg!



aku tulis entry ni 30 minit lpas aku dpt keputusan ni

terima kasih sbb doa2 kalian semua..

terima kasih!

sem 5! lu tunggu!

9 comments:

missiesya said...

wow..terernya...
dpt dekan la ni!!thniah!!

_Yaya_ said...

tahniah..

z i e s y a said...

dekan!!!!

Farhana said...

Fais.. Nape target 2.8 jek? Aiseyyy dia ni.. Pape pn jauh dari target tu.. Hehehe.. Tahniah.. Nanti jumpe kat ipoh sila blanje saye nasi lemak okeyh.. ;p

ahmad fais ishak said...

susah gile kos ni..so x expect byk2 pn..

~AnNa~ said...

tahniah!!

ahmad fais ishak said...

tq anna!

cryingangel said...

mesti banyak effort yg dipertaruhkan utk dapat semua itu kan...hehe...congrates...hehe....sgt hepi selepas semuanya berbaloi.tp jgn lupa...untuk berjaya susah..untuk mempertahankan kejayaan itu lg susah...all the best 4 u....

Aminah said...

gle hebt lu beb....congrats..keep up the gud work.anda bole berjaya dgn lebih cemerlang..anda punya prestasi sekarang sangat mengagumkan....(ucapan guru kelas dlm buku rekod sekolah)

Post a Comment